Олімпійці — наша підтримка

  • 25 декабря, 2019

Наше благодійне сімейне свято «Імпульс Різдва» відбулося за підтримки Національного олімпійського комітету України.

Цього року зібрані під час благодійного аукціону кошти будуть направлені на придбання обладнання для обігріву ліжечок маленьких пацієнтів після операції на серці Центру дитячої кардіології. 

Разом з вітчизняними селебриті та меценатами, до шляхетної справи долучилися й імениті олімпійці — Олімпійські чемпіони: легкоатлетка Наталія Добринська, голова Комісії НОК «Жінки в спорті» та фристайліст Олександр Абраменко, а також призери Олімпійських Ігор гандболістка Олена Яценко та стрибун у воду Ілля Кваша. Спортсмени передали вітання з прийдешніми святами учасникам свята від Олімпійської родини та побажали всім сил та натхнення для подолання життєвих перепон.

Свято було сповнене сімейного затишку та добра. Кожен бажаючий  мав нагоду взяти участь у безкоштовних майстер-класах з розпису імбирного печива та  прикрас-янголяток, переглянути дефіле модних брендів від Junior Fashion Week. Дітлахи отримали чудову можливість перевтілитися в улюблених казкових героїв за допомогою аквагриму. Окрім того, кожен маленький учасник свята отримав приємний подарунок від Національного олімпійського комітету.